PALVELUT JA HINNASTO

UNIOPPAAT

Jos olet kiinnostunut ostamaan unioppaan tai jonkin muun palvelun, olethan meihin yhteydessä info@unilla.fi ,  yhteydenottolomakkeella tai Instagramin kautta. Verkkokauppa tulossa pian!

3KK-4V PÄIVÄRYTMIT (short-long-short)

9,90€ (sis. alv.)

Haluatko rytmittää lapsesi päiviä, mutta mietit kuinka monet ja kuinka pitkät päiväunet lapsen tulisi nukkua? Tämän unioppaan avulla pystyt luomaan päivärytmin ikään sopivilla hereilläoloajoilla ja unimäärällä. Ajoittamalla unet oikein, tuet myös hyvää yöunta. Opas on tehty short-long-short mallin mukaan, jossa pisimmät päiväunet sijoittuvat keskelle päivää. Tämä rytmi sopii useimmille vauvoille ja onkin tämän vuoksi ensijainen suosituksemme. Suosittelemme päivärytmin tavoittelua 3kk iästä alkaen, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

3KK-4V PÄIVÄRYTMIT (medium-medium-short)

9,90€ (sis. alv.)

Haluatko rytmittää lapsesi päiviä, mutta mietit kuinka monet ja kuinka pitkät päiväunet lapsen tulisi nukkua? Tämän unioppaan avulla pystyt luomaan päivärytmin ikään sopivilla hereilläoloajoilla ja unimäärällä. Ajoittamalla unet oikein, tuet myös hyvää yöunta. Opas on tehty medium-medium-short mallin mukaan, jossa lounasunien lisäksi myös aamun ensimmäiset päiväunet ovat pidemmät. Tämä rytmi sopii osalle lapsista paremmin. Suosittelemme päivärytmin tavoittelua 3kk iästä alkaen, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

VASTASYNTYNEEN UNI

39€ (sis. alv.)

Tämä Uniopas sisältää tietoa pienen vauvan unen rakenteesta ja kehityksestä. Saat parhaimmat vinkit vastasyntyneen rauhoitteluun ja nukuttamiseen. Opit jäsentämään päivärytmiä ja saat vinkit miten lempeästi ja asteittain harjoitella itsenäisen nukahtamisen taitoa. Tämän unioppaan avulla pystyt luomaan perustan paremmille unille ja mahdollisesti välttämään unikoulun vanhemmalla iällä.

UNIPUHELU 30 MIN

39€ (sis. alv.)

UNIPUHELU 60 MIN

79€ (sis. alv.)

Tarvitsetko vinkkejä pienempiin unihaasteisiin esim. päiväunien rytmittämiseen? Tai ehkä haluat vähentää yösyöttöjä?

Lähetä meille ennakkoon lyhyesti kuvaus unihaasteestanne niin autamme sinua 30 tai 60 minuutin puhelulla. Ei sisällä kirjallista materiaalia.

Kirjalliset materiaalit lisähintaan 5€/kpl, esim. päivärytmit, unikoulumetodit.

Unilla

UNIKONSULTOINTI VASTASYNTYNEET

99€ (sis. alv.)

Haluat jo alusta alkaen luoda hyvän perustan paremmille unille ja mahdollisesti välttää unikoulun vanhemmalla iällä? Nukkuminen on opittu taito, ja mitä aikaisemmin aloitat, sitä helpommalla pääset. 

Palvelu sisältää tietoa pienen vauvan unen rakenteesta ja kehityksestä ensimmäisen 4kk aikana. Saat parhaimmat vinkit vastasyntyneen rauhoitteluun ja nukuttamiseen. Opit jäsentämään päivärytmiä ja saat vinkit miten lempeästi ja asteittain harjoitella itsenäisen nukahtamisen taitoa. Kyseessä ei ole unikoulu. Saat kaiken tiedon kirjallisenaPakettiin kuuluu myös 60 min unipuhelu. Tämä paketti soveltuu myös odottaville.

HENKILÖKOHTAINEN UNIKONSULTOINTI 4KK-4V
- ILMAN JÄLKITUKEA

149€ (sis. alv.)

Unihaasteita kuten yöheräily, aikaiset aamut, lyhyet päiväunet tai olematon päivärytmi? Ratkaistaan unihaasteenne  henkilökohtaisella unikonsultoinilla ottaen huomioon yksilölliset tarpeenne ja toiveenne. 

Palvelu sisältää täyttämänne alkukartoituksen pohjalta juuri teille räätälöidyn kirjallisen unisuunnitelman liitteineen ja 90 minuutin unipuhelun, jossa käymme yhdessä läpi unisuunnitelman.

HENKILÖKOHTAINEN UNIKONSULTOINTI 4KK-4V
- 1 VIIKON JÄLKITUKI

219€ (sis. alv.)

Unihaasteita kuten yöheräily, aikaiset aamut, lyhyet päiväunet tai olematon päivärytmi? Ratkaistaan unihaasteenne henkilökohtaisella unikonsultoinnilla ottaen huomioon yksilölliset tarpeenne ja toiveenne. 

Palvelu sisältää täyttämänne alkukartoituksen pohjalta juuri teille räätälöidyn kirjallisen unisuunnitelman liitteineen ja 90 minuutin unipuhelun, jossa käymme yhdessä läpi unisuunnitelman. Olemme tukena unisuunnitelman läpi viennissä 1 viikon ajan. 

HENKILÖKOHTAINEN UNIKONSULTOINTI
- 2 VIIKON JÄLKITUKI

289€ (sis. alv.)

Unihaasteita kuten yöheräily, aikaiset aamut, lyhyet päiväunet tai olematon päivärytmi? Ratkaistaan unihaasteenne henkilökohtaisella unikonsultoinnilla ottaen huomioon yksilölliset tarpeenne ja toiveenne. 

Palvelu sisältää täyttämänne alkukartoituksen pohjalta juuri teille räätälöidyn kirjallisen unisuunnitelman liitteineen ja 90 minuutin unipuhelun, jossa käymme yhdessä läpi unisuunnitelmanOlemme tukena unisuunnitelman läpiviennissä 2 viikon ajan. 

TULOSSA 2021

 

VERKKOVALMENNUKSET

UNIOPPAAT

UNILUENNOT

JA PALJON MUUTA