TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Unikonsultointi Unilla Oy 
Y-tunnus: 3175152-8 

Yhteys- ja vastuuhenkilö 
Petra Löflund 
040-5567650 
info@unilla.fi  

1. Tilattavien palveluiden sisältö ja kokonaishinta on kuvattu Unikonsultointi Unilla Oy:n verkkosivuilla www.unilla.fi. Asiakkaan kanssa voidaan sopia erikseen räätälöidyistä palveluista kirjallisesti.

2. Tilattava palvelu on palvelun kuvauksen mukaisesti kertaluontoisesti tehtävä konsultaatio, unipuhelu tai toimitettava uniopas. Palvelu voi myös olla konsultaatiokokonaisuus, joka sisältää 1-2 viikon jälkituen. Jälkituelliset konsultaatiopaketit katsotaan toimitetuiksi 1 tai 2 viikon jälkituen päättyessä. 

3. Asiakas vahvistaa tilauksensa kirjallisesti sähköpstitse, tekstiviestitse tai Facebookin/instagramin kautta, ja palvelun ajankohdasta sovitaan myöskin samassa yhteydessä. 

4. Asiakkaalla on mahdollisuus perua tai muuttaa tilauksensa sisältöä 48h ennen sovittua toimitus- tai konsultaatioajankohtaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% palvelun hinnasta. 

5. Asiakas saa laskun konsultaation jälkeen sähköisesti, ja laskulla on 2 viikon maksuaika. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästyskorkolain mukaisesti. 

6. Palveluun liittyvät materiaalit ovat Unikonsultointi Unilla Oy:n omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään palvelussa saadun materiaalin käyttäminen tai jakaminen kolmansille osapuolille ilman Unikonsulotinti Unilla Oy:n lupaa on kielletty.

7. Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Unikonsultointi Unilla Oy:n palvelulla. Unikonsultointi Unilla Oy:n korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan. 

8. Tilattava tuote on palvelu vauvan/lapsen parempien unien edistämiseksi. Unikonsultointi Unilla Oy ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista. Unikonsultointi Unilla Oy toimittaa turvallisen unen ohjeet ja lapsen turvallisuus on aina asiakkaan vastuulla.

Sopimusehdot on laadittu Helsingissä 1.1.2021. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.